nARAVNO ZDRAVLJENJE PSOV

NEGA IN ZDRAVJE

ČIŠČENJE ZOBNEGA KAMNA NA DOMU
Naše storitve in predvsem naš postopek čiščenja pasjih zob brez anestetikov, ki ga že več let uspešno in učinkovito opravljamo v našem salonu, lahko sedaj koristite tudi na svojem domu, praktično po vsej Sloveniji. Nego na domu nudimo vsem vrstam psov.

NAŠE STORITVE NEGE PSA NA DOMU:

POGOJI:
Za nego psa na domu potrebujemo le miren, čist in dobro osvetljen prostor (po možnosti dnevno svetlobo), dostop do vode in vašega psa. Posebne priprave niso potrebne, je pa zaželeno da je pes čist s čim manj odpadajoče dlake in da se pred pričetkom nege malo sprehodi. Obvezna je predhodna ˝rezervacija prihoda na dom˝. Za rezervacije je potrebno poklicati na gsm: 040 550 754.

Stroški rezervacije prihoda na dom se določijo vnaprej, odvisni so od oddaljenosti vaše lokacije. Stroški ene rezervacije vključujejo prihod na željeno lokacijo, pregled pasjih zob in strokovno svetovanje, za do 4 pse na istem naslovu.

ZDRAVJE IZ NARAVE
Naš obisk lahko izkoristite tudi za informacije o različnih metodah in izdelkih iz naravnih zelišč za zdravje psov in ljudi. V primeru, da potrebujete nasvete o reševanju določenih zdravstvenih težavah oz. kak naraven izdelek za svojo zeliščno lekarno nam to povejte pred našim prihodom.

STROŠKI OPRAVLJENE NEGE NA DOMU:
Stroške opravljenih storitev se poravna neposredno po opravljeni storitvi z gotovino ali takojšnim nakazilom. Vse storitve nege psa na domu se obračunajo po našem običajnem ceniku:

NAŠ CENIK NEGE PSOV: http://www.pasjidvor.si/cenik_storitev.php

PODATKI ZA NAKAZILO:
Koda namena: OTHR (plus namen plačila)
Namen: Rezervacija
SKLIC: SI99 in številka računa ali datum
SWIFT (BIC): SKBASI2X
IBAN: SI56 0310 6100 0763 938 (SKB d.d.)
Pasji Dvor, Riki Zornada s.p.
Ojstriška vas 52
3304 Tabor

Rezervacije in informacije: gsm 040 550 754